Hakkımızda

1981 yılı Temmuz ayında Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü’nden mezun olan şirket müdürü Tülay KODAL, aynı yılın Eylül ayında Diagnostik alandaki çalışma hayatına başlamıştır. 30 yıllık süreyi aşan çalışma hayatı yolculuğunu hali hazırda KODAL MEDİKAL TIBBİ MAZLEMELER CİHAZLAR TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ olarak, Diagnostik alandaki tüm faaliyetlerini sürekli gelişim amacını gözeterek ve hep kaliteli hizmet vermeyi hedefleyerek sürdürmektedir.

Firmamız Diagnostik alanda Biyokimya, Mikrobiyoloji, Hematoloji, Seroloji, Endokrin, Metabolizma konularına ait ürünler ve otomatik sistemler ile Bilimsel Araştırma – Projelerine yönelik geniş kapsamlı ürün yelpazesiyle hizmet vermektedir.

Müşteri odaklı bir çalışma stratejisi ile “en iyi” olmayı, iş ahlakı ve dürüstlüğü “olmazsa olmaz” koşul haline getirmeyi, beklentilere kalite ve istikrarla karşılık vermeyi, temsil ettiğimiz ürünlerimize ve cihazlarımıza sahip çıkmayı ve satış sonrasında da aynı düşüncelerle müşterilerin yanında olmayı ilk öncelik ve görev kabul eden felsefesini ilke edinmiştir.

YENİ ÜRÜNLER
Ter Testi Sistemi


Tam Otomatik Elektroforez Cihazı - INTERLAB G26